Cine sunt liderii din Argeș ai USR și PLUS? Voi știați?

561

Alianța 2020 USR PLUS a reușit să câștige un scor impresionant la alegerile europarlamentare de duminică. Fără strcuturi în teritoriu, fără oameni cu notorietate, cele două partide au devenit a treia forță politică de pe plan local, dar și național.

Liderul USR Argeș – președintele unei organizații pe care nu îl cunoaște nici Google

Astfel, am încercat să vedem cine conduce organizațiile județene ale celor două partide. La USR, după debarcarea, mai mult forțată a lui Daniel Marinac, a venit Adrian Cârstea. Cine este acesta? Nici noi nu prea știm. Am încercat să îl întrebăm pe atotștiutorul Google, care la rândul său s-a uitat un pic urât pe noi și ne-a dat rezultate despre cântăreți de muzică populară sau alte rezultate care nu au nicio treabă cu useristul.

După minute bune de căutări găsim o listă cu candidații USR Argeș la alegerile parlamentare din 2016, unde Cârstea este descris succint. „Cirstea Adrian – Stefan – 40 de ani, piteștean, absolvent al Politehnicii Bucuresti, inginer sisteme de transport. Experiență de aproape 20 de ani în mediul privat, antreprenor de peste 10 ani”.

Președintele PLUS Argeș – un fost candidat independent la Primăria Pitești

La PLUS Argeș situația pare să stea un pic altfel. În conducerea organizației județene a fost „plantat” dan Hodoș, un activist piteștean, fost apolitic (!) și  fost candidat pentru scaunul de primar al Piteștiului. Cei drept, despre acesta se cunoaște faptul că este fost bursier în Ştiinţe Politice şi Administrative în Madrid, la Universidad Carlos III, cu studii la Yale şi Ecole Centrale Paris. În schimb, zero experiență politică și doar… discursuri lipsite de fundament.

dan hodos

De remarcat este și faptul că nici aceasta organizație nu este cunoscută la nivel local și județean. Cine sunt membrii Biroului Politic Județean? Unde mai există filiale? Sunt întrebări pe care și le pun mulți și răspunsurile, din câte se pare, se lasă așteptate…