Ciobănesc de Bucovina furat din curte!

Ciobănesc de Bucovina furat din curte! Proprietarii câinelui Max, sunt din comuna Albeştii de Muscel, sat Cândeşti, spun că acesta este un câine bland, care este învăţat cu copiii şi nu ştie decât să se joace. În plus, câinele nu este adult, are doar 12 luni.

Dacă până acum ne obişnuisem cu animăluţe abandonate în diverse locuri, căţei, pisici, acum un alt caz vine în atenţia noastră, un câine de rasă a fost furat de la proprietari. Oamenii sunt convinşi că Max, ciobănescul de Bucovina, a fost luat de cineva de acasă.

Distribuie prietenilor

Proprietarul, Costinel Cîrstea, spune că ieşea cu Max să alerge în zona păstrăvăriilor de la Cândeşti şi crede că poate a fost văzut de cineva care venise acolo şi crede el, aşa a fost luat. Bărbatul a spus că Max este microcipat, are talie medie şi nu în ultimul rând că îl vrea acasă, copiii îi simt lipsa şi îl aşteaptă. Tot acesta spune că oferă recompensă pentru Max!

Anunţul proprietarilor este postat şi pe facebook, iar iubitorii de animale îl distribuie, sperând că în acest fel să se găsească ciobănescul de Bucovina, Max!