Citește și tu! Țara in care oamenii sunt, săptămânal, obligați să se pârască unii pe alții!!            

6

Detalii incredibile desire realitatea din Coreea de Nord ies la iveală după ce, o jurnalistă sub acoperire a făcut dezvăluiri incredibile din interior. Suki Kim a petrecut şase luni clandestin în Coreea de Nord, pozând în profesoară și misionară.

“Nord-coreenii sunt crescuți să fie soldați si nu au niciun gram de libertate” a povestit ea pentru CNN. “Viețile lor sunt trasate de liderul suprem. Orice informație din exterior este interzisă, nu li se arată în niciun fel. Este cu adevărat un sistem de control absolut” a povestit ea.

“Absolvenți de informatica nu știu de existența internetului”

Aventura lui Suki Kim în Coreea de Nord a avut loc în 2011 când a ajuns la Phenian ca profesoară la o școală de elită pentru formarea viitorilor lideri ai Coreei de Nord. A scris în același timp o carte despre unul dintre cele mai represive regimuri din lume. “Coreea de Nord e pur și simplu cultul unui lider suprem. E o dictatură militară, cu una dintre cele mai mari armate din lume și unde orice comunicare e blocată” a marturisit jurnalista.

Coreenii sunt oameni drăguți dar trăiesc izolați de lume       

Suki Kim susține că “nord-coreenii sunt oameni drăguți, insă trăiesc izolați intr-o bulă emoțională și intelectuală”. Jurnalista a relatat despre oameni care nu știau că există internet deși erau absolvenți de informatică sau despre cum studenții ei erau obligați să participe săptămânal la ședințe unde se raportau unii pe alții. “Acestă țară e ceva ce nu am mai văzut până acum. Este o putere nucleară care își ține în sclavie cetățenii pentru liderul suprem. E devastator că o astfel de lume există în aceste timpuri. Este cel mai trist loc din lume”, a concluzionat ea, conform ProTV.