Clinica de Calculatoare- implicată în două dosare penale

DISTRIBUIȚI

Chiar şi după ce Poliţia şi comisarii CJPC Argeş au intrat pe fir, reprezentanţii Clinicii de Calculatoare din Piteşti nu se potolesc. Ba din contră, în continuare oamenii reclamă serviciile şi comportamentul acestora. Această societate care funcţionează în incinta complexului Maya Center din centrul Piteştiului, sub denumirea de CLINICA DE CALCULATOARE este acuzată de clienţi că se ocupă, în ultima perioadă, mai mult cu ţepuirea dar şi agresarea lor decât de rezolvarea problemelor acestora. În acest sens, poliţiştii Secţiei 1 Piteşti au întocmit două dosare penale pentru lovire şi distrugere împotriva a doi dintre angajaţii acestei societăţi.

 

 

# Dacă eşti nemulţumit, te alegi cu bunul distrus

Clina de Calculatoare s-a remarcat în Piteşti în urmă cu câţiva ani printr-o publicitate agresivă. Numai că, se pare că şi angajaţii acestei societăţi sunt agresivi.  După aproximativ un an de când clienţii se plâng de rele tratamente şi înşelătorie, în continuare sunt zeci de reclamaţii împotriva acestei societăţi dar şi a conducerii şi angajaţilor ei. Zeci de piteşteni reclamă faptul că această societate nu face altceva decât să se ocupe cu ţepuirea şi agresarea oamenilor. Mai exact mergi să îţi duci un produs la reparat, îţi dă un preţ pentru diagnosticare fără ca ei să ştie ce are produsul tău, fără să îl desfacă. Te pun să semnezi un contract, cu clauze abuzive, susţin oamenii şi te contactează pentru aţi spune un preţ. De aici în colo au mai multe variante. Dacă clientul nu vrea să îl repare, nu îi returnează produsul până nu plăteşte acea sumă de diagnosticare, şi dacă nu plăteşte produsul respectiv rămâne bunul lor. Sau mai rău, dacă nu vrei să plăteşti, patronii acestei societăţii se supără şi îţi distrug produsul, chiar sub privirea ta. Acestea sunt lucrurile pe care zeci de clienţi nemulţumiţi le reclamă la adresa conducerii acestei societăţi.

 

## Doasarele penale au ajuns la Parchet pentru începerea urmăririi penale

 

 Nici poliţiştii Secţiei 1 şi nici angajaţi ai instituţiilor de control din judeţ nu sunt străini de această situaţie, şi la ei fiind înregistrate multe sesizări care îi vizează pe angajaţii Clinicii de Calculatoare. Deşi se promovează pe reţelele de socializare că oferă consultaţii gratuite, de fapt se pare că realitatea este alta. Nu fac alceva decât să îşi păcălească clienţii. Cel puţin asta reclamă şi spun zeci de argeşeni. Şi probabil că reclamaţiile lor sunt întemeiate atâta timp cât împotriva a doi angajaţi ai acestei societăţi au fost întocmite şi două dosare penale. Primul dosar penal a fost întocmit în noiembrie anul trecut, pentru lovire. O piteşteancă a mers cu un calculator la reparat iar în momentul în care s-a dus să îl ridice i-au cerut mai mulţi bani. Iar de aici a izbucnit un întreg scandal, un angajat a sărit să o bată. Femeia a apelat la ajutorul Poliţiei care i-au întocmit angajatului dosar penal. Un al doilea dosar penal care vizează tot un angajat al Clinicii de Calculatoare a fost întocmit anul acesta, de data aceasta pentru distrugere. Un piteştean reclamă faptul că a mers cu calculatorul la reparat, nu s-au înţeles la preţ iar angajatul i-a spart calculatorul. Şi de această dată s-a cerut ajutorul poliţiei. Cel mai probabil patronii acestei societăţi se bazează pe o publicitate agresivă şi pe neatenţia oamenilor care semnează contractele. Facem precizarea că am încercat să obţinem un punct de vedere şi de la patronul Clinicii de Calculatoare, însă până la încheierea ziarului acesta nu a putut fi contactat telefonic. În momentul de faţă, Poliţia a înaintat cele două dosare penale către Parchet, cu propunere de începere a urmăririi penale” Reprezentanţilor acestei societăţi le-au fost întocmite două dosare penale pentru distrugere şi lovire. Acestea au fost înaintate Parchetului cu propunere legală de începere a urmăririi penale”, a declarat Mădălin Zamfir, purtător cuvânt al IPJ Argeş.