Clipe grele pentru ministrul Justiției. Fiul cel mic al lui Tudorel Toader, pe masa de operație

DISTRIBUIȚI
tudorel toader454

Fiul cel mic al ministrului Justiţiei a fost operat de medicii din cadrul Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi, în urma accidentului în care a fost implicat. Unul dintre motivele vizitei la Iaşi a lui Tudorel Toader îl constituie şi starea de sănătate a fiului său, potrivit Mediafax.

Sursa citata arata că, în urma accidentului în care a fost implicat Andrei Toader (21 de ani), fiul ministrului Justiţiei a fost operat cu succes la coloana lombară.

Surse medicale, citate de Mediafax, au precizat că tânărul a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi că, acum, merge pe propriile picioare, starea sa de sănătate fiind una bună.

Andrei Toader a ajuns marţi dimineaţă la spital, după ce ar fi aţipit la volan şi maşina pe care o conducea a intrat în câteva podeţe de pe marginea unui drum din judeţul Iaşi. Medicii ieşeni declarau că atât fiul lui Tudorel Toader, cât şi tânăra cu care se afla în maşină nu au suferit leziuni grave, ei fiind conştienţi la prezentarea în spital, dar că fiul ministrului Justiţiei a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi având o traumă de coloană lombară.