CLUBURILE DIN MIOVENI ÎŞI VOR SCOATE LA LICITAŢIE OBIECTELE VALORAOASE, ÎN SCOP CARITABIL

DISTRIBUIȚI
2

Primăria orașului, prin Centrul Cultural Mioveni, cu sprijinul Centrului Județean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeș, organizează pe 18 ianuarie 2017 spectacolul „Alături de David Ștefan – Din puțin să facem mult!”. Toate fondurile încasate prin vânzarea biletelor, din donațiile făcute în timpul spectacolului și în urma licitației cu obiecte care va fi organizată la finalul acestuia vor merge la familia micuțului David Ștefan Grigorie din Mioveni. Reamintim că primarul orașului, Ion Georgescu, va organiza o licitație cu obiecte personale și alte bunuri de valoare.  De asemenea, echipa CS Mioveni va scoate la licitația de mâine seară un tricou folosit în meciul din Cupa României, din 14 decembrie 2016, când au eliminat-o pe FC Steaua București. Tricoul, folosit de unul dintre titulari echipei CS Mioveni în meciul cu Steaua a fost semnat de întreg lotul și are un preț de pornire de 400 lei. Şi CS Dacia Mioveni 2012 va scoate la licitaţie câteva accesorii extrem de valoroase pentru gruparea argeşeană.

Citește și: Reprezentanții CEZ, chemați să dea explicații la Mioveni! Află motivul!

Este vorba de un tricou de:

1. Tricoul Oficial de Oină aprobat de Federația Română de Oină, aflată sub Patronajul Casei Regale a României.

Tricoul poartă autograful Principelui Radu, ca urmare a participării în luna mai 2016, a echipei noastre, la Competiția Cupa Regelui la Oină. Preț de pornire 200 lei.

2. Mingi Oină – 2 bucăți – aceste au fost folosite în finala Campionatului Național de Senioare, unde echipa noastră a obținut locul I (decembre 2016, Reșița). Preţ de pornire 50 lei/bucata.

3. Baston de Joc Oină – 1 bucata. Acest baston a fost câștigat la Campionatul Național de Oină Senioare – Resita 02 decembrie 2016, unde echipa CS Dacia Mioveni 2012 a câștigat titlul de campionă națională. Preț de pornire 100 lei.

4. Tricou Handbal – cu semnăturile sportivelor echipei de Handbal a CS Dacia Mioveni 2012.Pret de pornire 100 lei.

5. Echipament Volei – cu semnăturile sportivelor secţiei de Volei a CS Dacia Mioveni 2012. Preț de pornire 100 lei.

Evenimentul se va desfășura pe 18 ianuarie, de la ora 18, la Centrul Cultural Mioveni. Prețul unui bilet este de 20 de lei.345

1