Cod portocaliu în Argeș. Inundații în mai multe localități

Administrația Națională de Meteorologie a emis, astăzi, un nou cod portocaliu de ploi. Atenționarea este valabilă până la ora 23.00. Printre județele afectate se află și județul Argeș.

„În după-amiaza zilei de miercuri (17 iunie) și la începutul nopții de miercuri spre joi (17/18 iunie), în Crișana, Maramureș, Transilvania, Banat și local în Oltenia, Muntenia și Moldova vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp. Vor fi intensificări ale vântului, grindină și descărcări electrice”, informează ANM.

Distribuie prietenilor

De asemenea, astăzi, în județul Argeș au fost afectate de ploi mai multe locuințe. Pompierii au intervenit pentru a scoate apa din gospodăriile afectate. „Inundații în două locații, la curți și un beci, din comuna Valea Iașului str. Valea Uleiului. Evacuare apă dintr-o locuință din Albeștii de Argeș”, transmite ISU Argeș.

De asemenea, pompierii au intervenit și în Curtea de Argeș, pe strada N. Vodă. „Locuință inundată, posibil din cauza unui defecțiuni la canalizare. Intervine Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș cu o autospecială de intervenție”, arată ISU Argeș.

Foto: arhiva