Colindătorii la Administrația Bazinală de Apă Argeș – Vedea

4

Administrația Bazinală de Apă Argeș – Vedea a fost vizitată astăzi de colindători și de către cel mai așteptat personaj al momentului: Moș Crăciun. Îndrăgitul Moș a poposit în mijlocul gospodarilor de ape pentru a-i întâlni pe copiii acestora și pentru a aduce bucuria sărbătorilor în rândul celor care s-au ocupat de buna administrare a resurselor de apă din bazinul hidrografic Argeș – Vedea.

Pentru al cincelea an consecutiv,  cei care i-au colindat pe gospodarii de ape au fost copiii de la Centru Hercules Costești, de care angajații Administrației Bazinale de Apă Argeș- Vedea au fost aproape și anul acesta prin donații.  Acești copii provin din familii defavorizate, puternic afectatate de probleme economice și sociale, iar pentru ei Centru Hercules înseamnă o a doua casă și familie. Cum acest centru poate exista doar datorită sponsorizărilor și a oamenilor de bună credință angajații Apelor Române s-au alăturat celor care îi susțin pe copii.

Și cei mici și cei mari s-au bucurat de colinde și atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă, dar și de un număr de magie în care obiectele atinse de bageta magicianului s-au transformat în animăluțe sau au dispărut, mesele au zburat, iar cărțile s-au colorat ca prin minune.

La sfârșit Moșul a ascultat cântecele și poeziile pregătire de copii și le-a oferit daruri promițînd că va reveni și anul viitor. În pragul sărbătorilor de iarnă angajații Administrației Bazinale de Apă Argeș – Vedea urează colaboratorilor “Sărbători fericite” și un an bun!