Comuna Stoenești izolată din cauza drumurilor naționale distruse de viitură

4

Comuna Stoenești izolată din cauza drumurilor naționale distruse de viitură. O comisie județeană pentru situații de urgență a ajuns în zona Muscel. Aceasta s-a deplasat în comuna Stoenești pentru a vedea la fața locului problemele apărute pe drumul național 72 A aflat în degradare.

S-a făcut un proces verbal de constatare urmând ca deciziile importante să fie luate de autoritățile de la centru.

,,Trebuie curățată albia pentru că este într-o stare avansată de degradare. Drumul este tranzitat de zeci de mașini zilnic și sunt și cube în zonă, devenind un real pericol pentru șoferi. Probleme sunt vechi și au fost semnalate de noi în repetate rânduri. Digurile de consolidare și de suținere a malurile situate pe marginea șoselei naționale au început să se deterioreze de acum 7 ani. Podețele care traversează șoseaua națională sunt construite de peste 100 de ani. S-a făcut doar o intervenție la podul de pe Stoeneasca, o lucrare superficială care nu prezintă o garanție în timp. Asfaltul de pe drum a fost turnat în urmă cu 60 de ani și de-a lungul timpului fiind doar peticit”, a declarat primarul Ion Marin.

Toate deciziile pentru repararea acestui drum național distrus trebuie luate de cei din cadrul Companiei naționale de Drumuri. Este o rușine ce se întâmplă în Argeș!

sursă – ziaruldinmuscel.ro