prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Concedieri masive! Bugetarii care își vor pierde locul de muncă!

Concedieri masive! Bugetarii care își vor pierde locul de muncă! Marcel Ciolacu a anunțat că își asumă răspunderea pe măsurile fiscal adoptate în următoarea perioadă. Vizate nu sunt doar firmele și medical privat, ci și unii angajați din sistemul bugetar care vor rămâne fără loc de muncă în următoarea perioadă.

Concret, Marcel Ciolacu a anunțat reducerea locurilor de muncă la unele instituții de stat. Se discută despre administrațiile locale, primării, Consilii Județene, acolo unde se dorește să se reducă 10% din posturile pe care fiecare unitate administrativ teritorială le are.

„Eu nu vreau să trimit pe nimeni acasă. Avem cei mai mulți ordonatori de credite. Șefii de birou pot trece pe funcții de execuție. Eu nu pot să accept să mai fie 16.000 de ordonatori de credite. În loc să le fac, să unesc trei-patru instituții să facă una singură aceste achiziții și cheltuieli. De aceea sunt și diferențele atât de mari la aceleași produse achiziționate de către unii și de către alții.

Statul nu mai trebuie să lase loc de corupți.

Fiecare ministru, primar, va hotărî o nouă organizare și o nouă organigramă. Este o descentralizare. Ceea ce spun eu foarte clar și Ministerului Transporturilor, că nu poate să mai continue cu 53 de autorități. Și o să vedeți că domnul ministru Grindeanu va veni cu o reorganizare a ministerului. Este normal să se întâmple acest lucru. Nu avem șomaj în România, cu toate că au plecat din România aproape peste 5 milioane de români. Noi stăm cu șomajul între 1% și 2% în acest moment.

Nu este o problemă că rămâne lumea pe drumuri, există viață și în zona privată.

Și eu am lucrat și în zona privată. Nu am avut nicio problemă. Adică nu a venit Ciolacu să spună că va da lumea afară. Nu, fiecare să se reorganizeze, dar pe alte căi. Nu mai putem așa. Avem un sistem bugetar ceaușist, communist.”, a declarat recent Marcel Ciolacu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs