Concert Smiley și prezentare de modă la Euromall Pitești

DISTRIBUIȚI
smiley, concert, euromall, pitesti

Ultimele tendințe în fashion și noile colecții de primăvară ale magazinelor din Pitești Mall sunt dezvăluite sâmbătă, 5 martie. Prezentarea de modă va fi completată de un super concert susținut de Smiley.

Doamnele și domnișoarele vor fi răsfățate week-endul acesta la Pitești Mall, fiind în centrul atenției sâmbătă – 5 martie, la evenimentul dedicat frumuseții și feminității care va fi organizat în centrul comercial. Piteștencele pot afla tendințele acestui sezon, ce croieli și culori se poartă primăvara acesta la Pitești Mall, centrul comercial devenind capitala modei pentru câteva ore. Pe podiumul din mall va fi organizată o prezentare de modă dedicată noilor colecții de primăvară – vară, începând cu ora 18.00. Cele mai îndrăgite branduri din mall vor prezenta publicului ultimele noutăți din fashion și colecțiile cu care clienții își pot completa garderoba în perioada următoare. Frumoasele manechine vor defila în ținute casual, office și elegante, fiind o sursă de inspirație pentru toate stilurile vestimentare abordate de doamne și domnișoare în viața de zi cu zi.

Prezentarea de modă va fi completată de un concert susținut de Smiley. Îndrăgitul piteștean revine la Pitești Mall pentru a încheia seara dedicată doamnelor și domnișoarelor cu un spectacol în care va interpreta cele mai noi, dar și cele mai îndrăgite piese ale sale.

Surprizele pentru clientele Pitești Mall vor continua și pe 8 martie, când doamnele și domnișoarele care vin la cumpărături sau pentru a-și petrece timpul liber în centrul comercial, vor primi în dar trandafiri din partea reprezentanților Pitești Mall.

Evenimente pentru copii în fiecare week-end

Pitești Mall le-a pregătit copiilor un eveniment special sâmbăta aceasta, de la ora 16.00. Cei mici sunt invitați la o discotecă a copiilor unde se vor distra cântând și dansând, se vor picta pe față și vor primi baloane. Duminică, se vor putea bucura de un spectacol de teatru interactiv “Floricele Muzicale” și vor participa la atelierul de creație “La mulți ani, mamă!”, unde vor realiza felicitări pentru a le arăta mămicilor cât de mult le iubesc. La final, toți copiii vor primi dulciuri, baloane modelate și se vor picta pe față.

Premii oferite clienţilor zilnic

Pitești Mall are în desfășurare o campanie care premiază clienții fideli în fiecare zi, de luni până vineri. Centrul comercial îi răsplătește pe cei care cumpără în perioada 1 februarie – 30 noiembrie cu sesiuni de shopping de 500 de lei pe zi. Tot ce trebuie să faceți pentru a participa la această campanie este să faceți cumpărături de minim 200 de lei din magazinele din Pitești Mall și să mergeți la Biroul de informații aflat la parterul centrului comercial unde veți completa un talon de participare la campanie. Pentru atingerea sumei de 200 de lei puteți cumula până la trei bonuri de cumpărături din aceeași zi. Astfel, aveți șansa de a câștiga unul din premiile acordate zilnic, de luni până vineri, care constau în sesiuni de cumpărături în valoare de 500 de lei din magazinele participante la campanie: Adidas, La Femme, Strike Mania, Kids Mania, Yves Rocher, Deichmann, Benvenuti, Pizza Bonita, KFC, Alb și Negru, Rinascenti, Kendra, Kultho, B&B Collection, Splend’or, Claire’s, Motivi, Gatta, Kallia, Hervis, C&A, Mondex, Salad Box, Lee Cooper, Kenvelo, Timeout, Tom Tailor, Fanylux, Bigotti, Braiconf, Otter, Aldo, Bijuteria Teilor, Musse, Flormar, Plusoptic, Ice Flower, Secret Café, Da si Nu, Subway, Poema și BSB.

Mai multe detalii găsiți pe www.facebook.com/pitestimall și pe www.pitesti- mall.ro.