Condescu şi Grigoraş contra lui Olteanu şi Ianovschi!

DISTRIBUIȚI

Neînvinsă în campionat după două etape, echipa pregătită de Mihăiţă Ianovschi joacă în Cupa României cu Pandurii Tg. Jiu 2, formaţia secundă a liderului din Liga I. Normal, Pandurii 2 n-ar trebui să fie interesată de această competiţie, spun unii. Dar situaţia stă tocmai invers: preşedintele Condescu şi antrenorul Petre Grigoraş au ambiţia să se califice mai departe, şi vor să demonstreze că nu degeaba finanţează echipa a doua, iar jucătorii din lotul lărgit de la Pandurii Tg. Jiu au valoare şi pot juca oricând la echipa mare. De aceea, oficialii gorjeni au anunţat că vor trimite din lotul echipei mari nouă jucători la echipa a doua pentru meciul cu CS Mioveni! Preşedintele Dumitru Olteanu şi antrenorul Mihăiţă Ianovschi au şi ei ambiţia să se califice în turul următor al Cupei României, şi să joace în turul următor cu o echipă din prima Ligă.
Grigoraş a trimis nouă jucători de la echipa mare!!!
Surse din cadrul clubului gorjean spun că la Pandurii 2 vor veni nouă jucători de la prima echipă, şi anume: Horvath, Pleaşcă, Băcilă, Rada, Tătaru, B. Karin, Ignea, Lupu şi Avramescu. Din cei nouă jucători, Băcilă şi Pleaşcă vin după accidentări grave, iar ceilalţi sunt mai puţin cunoscuţi, şi folosiţi destul de rar de Petre Grigoraş la prima echipă, în cele şapte etape scurse până acum în Liga I.
Mihiţă Ianovschi va menaja câţiva jucători
De partea cealaltă, antrenorul Mihăiţă Ianovschi nu va juca cu toţi titularii folosiţi în primele două meciuri din campionat şi îi va menaja din câte se pare, pe portarul Popescu, fundaşul central Mihai Olteanu, mijlocaşul Andrei Mărgăritescu şi atacantul Lucian Răduţă. În aceste condiţii, sunt varian­te ca portarul Dănălache să fie titular, iar juniorul Boboc să îl suplinească pe Mihai Olteanu. De asemenea, ar putea reveni ca titular fundaşul Bogdan Stoica. În echipa CS Mioveni vor fi mai mulţi juniori veniţi în această vară de la Şcoala de Fotbal „Dani Coman”. La Tg. Jiu vor face deplasarea toţi jucătorii din lotul celor de la CS Mioveni.
Obiectiv clar: calificarea în turul următor!
„Obiectivul nostru în Cupa României este calificarea în turul următor, unde vom juca pe teren propriu cu o echipă din Liga I. Acum, Cupa României nu este o competiţie pentru echipele mici, ci pentru cele mari, care cu 4-5 meciuri câştigate pot juca într-o Cupă Europeană. Adversarii noştri de marţi vor să meargă mai departe în Cupă, şi vor primi întăriri de la echipa mare. Este vorba de ambiţiile sportive ale preşedintelui Condescu, dar şi ale antrenorului Grigoraş”, spunea preşedintele Consiliului Director de la CS Mioveni, Dumitru Olteanu.
Dani Coman este cu sufletul la CS Mioveni
Aflat sub contract cu F.C. Vaslui, Dănuţ Coman este la fiecare etapă alături de CS Mioveni, de antrenorul Mihăiţă Ianovschi şi jucătorii de la gruparea galben-verzilor. Meciul UTA – CS Mioveni a fost transmis în direct de Digi Sport 1 şi Dănuţ Coman l-a urmărit cu atenţie. După meci l-a sunat imediat pe Mihăiţă Ianovschi şi l-a felicitat pentru egalul obţinut. „Bravo, aţi jucat bine şi meritaţi să câştigaţi… Păcat de golul primit după un corner. Dacă intraţi la pauză cu 1 – 0, nu mai primeaţi gol în repriza a doua. Oricum, sunt mândru de voi! Să-i feliciţi pe băieţi din partea mea”, i-a spus Dani Coman antrenorului Ianovschi.
Negocieri cu impresarul lui Zăgrean
La CS Mioveni este neapărată nevoie de un atacant de careu, motiv pentru care conducerea clubului face eforturi în aceste zile şi poartă discuţii febrile. Ţinta este atacantul Andrei Zăgrean, jucător care a fost şi la echipa lui Benone Lazăr, F.C. Internaţional Curtea de Argeş. Ultima dată Zegrean a jucat la F.C. Timişoara, echipă exclusă de campionatele din România. În aceste zile preşedintele Dumitru Olteanu negociază cu impresarul lui Zegrean şi sunt şanse reale ca jucătorul să vină la CS Mioveni.
„Colonelul“ Bogdan Stoica a devenit tătic!
Revenit la CS Mioveni după un transfer la SC Severin, în Liga I, fundaşul central Bogdan Stoica, zis şi „Colonelul”, a avut parte de cel mai fericit eveniment din viaţa lui: naşterea primului său copil! În urmă cu câteva zile, soţia lui, Mihaela, a adus pe lume o fetiţă, Ya­nna Maria. Să-i trăiască, să fie sănătoasă şi să se bucure de ea!