Conferință cu participare internațională la Câmpulung! VIDEO

4

La Universitatea Spiru Haret – Facultatea de Științe Economice din Câmpulung a avut loc cea de-a zecea ediție a Conferinței Naționale cu participare internațională. Anul acesta tema propusă s-a referit la implicațiile noilor tehnologii în dezvoltarea potențialului turistic.

Lucrările s-au desfășurat pe parcursul a două zile, invitații putând să prezinte lucrările și toate informațiile acumulate în urma studiului aprofundat. La final va ieși de sub tipare un studiu ce se dorește a fi un instrument analitic de prezentare atât a realităților din practica aferentă sectorului turistic cât și a teoriei existente în literatura de specialitate din acest domeniu.

,,În conferința națională cu participare internațională a fost dezbătut turismul din perspectiva cercetătorului a cadrului didactic care prezintă articole de specialitate, articole cu caracter științific și publicistic, modele, cercetări, teorie, cât și fenomene care prezintă interes asupra practicienilor din domeniu. Au mai fost abordate și supuse interesului aspecte de interes atât pentru cadrele didactice cât și pentru întreprinzătorii din sectorul turistic prezenți la conferință, de ce nu și din perspectiva autorităților locale și a tuturor actorilor mediului economic care doresc o dezvoltare a comunității în care trăim și ne desfășurăm activitatea”, a declarat decanul facultății, Laura Avram.