prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Confort sporit pentru pacienții SJU Pitești! Află ce s-a schimbat!

acienții internați în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești vor beneficia de o cazare mai bună, asta după ce, paturile, noptierele, scaunele, mesele și stativele vechi din saloane vor fi înlocuite cu unele noi.
Vor fi înlocuite paturile vechi, dar și celelalte obiecte de mobilier din saloane, în secțiile Medicală I și Obstetrică Ginecologie, mulți dintre pacienți fiind deja cazați în saloane cu mobilier schimbat. Totul este posibil datorită eforturilor depuse de Conducerea SJUP care, din fonduri proprii, a reușit această investiție în valoare totală de aproximativ 750.000 de lei.
Noile paturi medicale sunt mecanice, adaptate nevoilor bolnavilor. Acestea, nu doar că vor spori confortul pacienților, dar vor ușura și munca personalului de specialitate din spital. Au fost achiziționate 270 de paturi, 3 pătuțuri, 330 de noptiere, 137 de stative, 110 mese și 188 de scaune.
Acestea urmează să fie distribuite în secțiile: Obstetrică Ginecologie, Medicală I, Boli Infecțioase(copii și adulți), Psihiatrie, Pneumologie, Dermatologie, Oncologie, Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Urologie, Cardiologie, ORL, Neurologie, Chirurgie plastică și reparatorie, Chirurgie I, Chirurgie II, Chirurgie vasculară, ATI, Gastroenterologie, Neurochirurgie, dar și în Centrul de Sănătate Mintală și în Ambulatoriul de Specialitate al SJUP.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs