Consilier local și candidat la Primăria Pitești – program electoral reciclat și un singur proiect în 4 ani

297

Cu o activitate aproape zero în patru ani de mandat, Dănuț Dinu încearcă să devină primar… iar. De data asta din partea PMP, unde a ajuns după negocieri cu majoritatea partidelor din Argeș. Astăzi a fost prezentat oficial drept candidatul formațiunii pentru fotoliul de primar al Piteștiului.

Prioritățile orașului: Dino Park și Aqua Park

Patru ani a fost consilier local independent. Cu ce proiecte importante vine Dinu de această dată? Exact aceleași ca în 2016! Spre exemplu, Dănuț Dinu vine cu aceleași idei: DinoPark și AquaPark! Mulți ar fi crezut în 2016 că Dinu își va face temele din 2016 până în prezent, pentru că, totuși, piteștenii l-au votat să îi reprezente în Consiliul Local…

„În zona Găvana, doresc să fac un parc industrial, să vină firme și să dezvolte zona, să facă angajări, să aducă venituri la buget. Doresc, în zona de lângă râul Argeș, să găsesc un investitor, să facem un Aqua Parc, acolo. De asemenea, doresc să fac un DinoPark în Pădurea Trivale, fără să tăiem copacii. Nu mai pleacă lumea nici la Brașov, nici la Therme, nici în Vâlcea. Să nu mai traverseze Carpații, ci să se oprească aici, la noi…” a declarat Dinu. Mai în glumă, mai în serios… bine că a lăsat acasă idee cu bătăile cu spume în centrul orașului…

Dănul Dinu (primul din stânga)
Candidatul „Atât am putut”

Dănuț Dinu „are” cu ce să se laude! Patru ani de mandat, activitate… aproape zero. Întrebat câte inițiative a avut în actualul mandat, candidatul PMP care vrea să devină primarul orașului a recunoscut că a avut un singur proiect inițiat și aprobat, iar altul nu a ajuns pe ordinea de zi. Deci, patru ani… două proiecte.

„Singura Hotărâre de Consiliu Local care mi-a trecut, efectiv, a fost un proiect… Nu am avut cinci propuneri, în Consiliul Local, am avut două. Una care a fost aprobată și una care nu a trecut… nu mi se pare eficient, la nivel de independent, am făcut ce am putut. Atât am reușit! ”Mi se pare puțin, oarecum, dar, la nivelul la care l-am avut ca independent… alții n-au reușit nici ca partid… Din moment ce am văzut că nu sunt promovate… mi-am dat seama că mă lupt cu morile de vânt…” a spus Dinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here