Consilierii PSD de la Ştefăneşti o pun la colt pe primăriţa Ioana Jenica Dumitru!

70

Primăriţa de la Ştefăneşti s-a plâns săptămâna trecută pe Facebook că nu este lăsată să facă proiecte şi investiţii în oraşul pe care îl conduce. Nu a durat mult, iar consilierii PSD (chiar colegii de partid ai Ioanei Jenica Dumitru) au început să o contrazică. Aceştia i-au demontat fiecare afirmaţie, astfel încât toată vina a picat asupra primăriţei.

“Consilierii abia au votat un pod”

Primăriţa Ioana Jenica Dumitru s-a plans pe pagina personală de Facebook că aleşii locali nu voitează proiectele de investiţii pe care le iniţiază. Mai mult, aceasta acuză că în consiliul Local au trecut doar ibniţiativele care îi avantajau pe unii consilieri. “Mai multi colindatori si iordanitori de ocazie au descins pe strazile Stefanestiului pe la locuitorii normali dar si pe la cei de vaza si cu functii, cantandu-ma in versuri sau proza(dupa talent). Primarita si numai ea e de vina fiindca nu s-au cheltuit 167 de miliarde de lei vechi! Aveti dreptate! Cand am vrut proiecte guvernamentale si europene, consilierii abia au votat un pod,cand am vrut investitii in anumite zone care nu au placut geografic unei persoane nu s-a putut,cand am vrut mai multi bani pentru sport a iesit scandal,cand am vrut sa dau cateva miliarde de lei pe an pentru Centrul Cultural ati ridicat personalitatea juridica,in luna noiembrie si decembrie l-am comemorat pe Bratianu si am facut toate evenimentele pe banii mei! Da,eu sunt de vina…dar am sa ma schimb!” a scris primăriţa.

“Vina este a primarului”

Nu a durat mult, iar consilierii locali au început să demoonteze fiecare afirmaţie făcută de primăriţa Ioana Jenica Dumitru. Aceştia susţin că au votat de fiecare data iniţiativele edilului, dar ulterior Ioana dumitru nu a dus la îndeplinire ceea ce s-a hotărât în Consiliul Local.

Raluca Nistor: “In calitate de Consilier Local am obligația fata de alegătorii din orașul Stefanesti de a spune adevarul cu privire la derularea lucrărilor de investiții din localitate și de a contrazice spusele dnei Primar. Proiectele inițiate de către Dna Primar au fost aprobate de către Consiliul Local cu majoritate de voturi, urmând ca Executivul (Primarul) sa deruleze lucrările. Fac precizarea ca nici un consilier PSD nu a respins un proiect inițiat de către Primarul in funcție”.

Daniel Luca: “In calitate de consilier local ma simt nevoit sa fac ceva mentiuni dat fiind faptul ca ati folosit termenul de CONSILIERI. Invarialbil ,atunci cand au fost proiecte referitoare la investitii in localitate noastra ,am votat tot timpul AFIRMATIV. In concluzie ,nominalizati consilierii sau persoanele care au bagat bete in roti pentru buna dezvolatare a localitatii . Este dureros ca se cauta ” tap ispasitor ” pentru nerealizarea unor proiecte in loc ca toata energia sa fie canalizata catre un punct comun : PROGRES.

Soare Madalin: “În calitate de reprezentant al cetățenilor (consilier) aprobam proiectele inițiate DAR de finalizarea acestor proiecte se ocupă primarul orașului. Rog vinovații sa nu mai acuze Consiliul Local vina este a primarului. Se pierde doar jumătate din suma de “167 miliarde de lei vechi “excedentul bugetar la data de 31.12.2017 cu cealaltă jumătate puteți derula investiții de infrastructură și altele. SPOR LA TREABĂ NOI VOM SUSȚINE IN CONTINUARE DERULAREA PROIECTELOR PENTRU ORAȘUL NOSTRU”