Contestatarii din PNL Argeș puși la muncă de Rareș Bogdan!

283

Contestatarii din PNL Argeș au fost puși la muncă de Rareș Bogdan! Mai mulți primari, dar și fostul președinte al PNL Pitești Radu Perianu și fostul lider al tinerilor liberali piteșteni, Dragoș Predescu s-au dus la București să se întâlnească cu europarlamentarul Rareș Bogdan pentru a-l da jos pe președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu.

În schimb, totul s-a întors împoptriva lor! Rareș Bogdan nici nu a vrut să audă de o schimbare a conducerii organizației județene datorită rezultatelor bune obținute la alegerile europarlamentare.

Rareș Bogdan a ordonat, primarii s-au conformat

Aproape toți primarii PNL din Argeș au semnat un memoriu prin care să îl aducă pe Rareș Bogdan la conducerea PNL Argeș. Europarlamentarul chiar ar fi luat în râs propunerea, ținând cont de faptul că organizația județeană a reușit să dubleze scorul electoral la ultimele alegeri. Mai mult, potrivit unor surse, acesta le-ar fi spus, în glumă, contestatarilor că ar fi nevoie să își schimbe domiciliul, el având buletinul pe Cluj.

După o serie de discuții, europarlamentarul ar fi bătut cu pumnul în masă susținând că nu este momentul de schimbări și de jocuri politice, ci toți liberalii argeșeni trebuie să pună osul la muncă.

„S-au stabilit niște teme privind alegerile prezidențiale, targeturi și directive pe care trebuie să le urmăm. Vrem să câștigăm alegerile în Argeș. După întâlnirea cu Rareș Bogdan, cu toții am plecat spre casele noastre cu adevărat mobilizați și cu o dorință puternică de a câștiga alegerile în Argeș” a declarat pentru Obiectiv de Argeș un liberal.

Miuțescu susținut de Bogdan și Orban

Președintele PNL Argeș se bucură de o susținere imensă din partea liderului liberalilor, Ludovic Orban și din partea europarlamentarului Rareș Bogdan. Potrivit surselor noastre, la ședința de săptămâna trecută a Biroului Politic Național s-ar fi luat în discuție situația de la Argeș și s-a stabilit ca cei care mai fac jocuri politice în loc să muncească să fie excluși din PNL Argeș.