prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Contestația pentru construirea stadionului din Pitești – respinsă! Gentea: „Cineva a vrut să ne încurce!”

Constructorul care a contestat licitația pentru construirea noului stadion din Pitești ar putea merge mai departe și să atace în instanță decizia CNSC, a declarat edilul Cristian Gentea. Ubitech Construcții a pierdut în cursul zilei de ieri demersul prin care a cerut reanalizarea ofertelor, dar poate face contestație la Curtea de Apel. Edilul Cristian Gentea a spus că aceste demersuri nu sunt altceva decât o tergiversare a lucrărilor și „o tragere de timp pentru ca lucrările să înceapă cât mai târziu.

„În momentul în care noi am pus la dispoziție, treaba noastră s-a terminat. Nu putem să intervenim, să influenăm, CNAIR a preluat tot. A fost contestată, nu de către o firmă care ar fi ajuns în final. Contestația a fost respinsă pe fond. Cineva a vrut să ne încurce, să tergiverseze. Poate vor merge mai departe. Ideea este că nu este vorba despre altceva decât de o tragere de timp și ca lucrările să înceapă cât mai tarziu” a declarat Gentea.

De asemenea, Vlad Ștefan Niculae, secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, a adăugat că va fi înaintat un memorandum către Guvern prin care să se dispună începerea lucrărilor. Singura necunoscută privind demararea investiției este dacă Ubitech Contrucții va ataca decizia CNSC, ceea ce ar prelungi termenul.

„În aceste proceduri este inclus și acest memorandum, ce reprezintă și o voință politică. Acest memorandum va trece fără doar și poate. Ca și recomandare pentru CNI este să aștepte zece zile. Dacă se va depune contestație la Curtea de Apel, se va mai prelungi termenul. Este o dorință a domnului primar, a piteștenilor. Acest stadion va produce energie electrică toată săptămâna și în weekend vor fi meciuri de fotbal cu costuri zero” a declarat Vlad Ștefan Niculae.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs