prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Continuă concertele educative la Filarmonica Pitești!

Astăzi, 24 octombrie, în cadrul programului „Școala altfel”, peste 700 de elevi de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” s-au bucurat de o aventură simfonică magică, oferită lor de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Pitești, într-un concert educativ ce continuă seria evenimentelor dedicate copiilor, proiect pe care Filarmonica Pitești îl desfășoară de peste opt ani.
Concertul „Castelul cu povești” – dirijor Mădălin Sandu, voce Luana Toader, povestitor Silviu Deaconescu – i-a purtat pe micii spectatori într-o călătorie prin unele dintre cele mai faimoase teme din filmele animate Disney, cum ar fi „Frumoasa și Bestia”, „Aladdin”, „Frozen” și multe altele.
Concertul este conceput pentru copii de toate vârstele si reprezintă o oportunitate excelentă pentru copii să experimenteze muzica live și să învețe despre diferite instrumente din orchestră într-un mod captivant și interactiv.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs