prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Controale la sânge la pensiunile din Argeș! Zeci de probleme descoperite de pompieri!

Pensiuni, magazine, centre comerciale dn județul Argeș au fost obiectul verificărilor pompierilor în ultima săptămână. Inspectorii ISU Au luat cu asalt mai multe construcții, în urma unui ontrol tematic, și au descoperit mai multe nereguli, motiv pentru care s-au aplicat peste 20 de sancțiuni cu o valoare de 38.000 lei.

„Doar în această săptămână, inspectorii de prevenire ai ISU Argeș, au desfășurat 8 de acțiuni de control și 7 activități de informare preventivă. În cadrul acestor controale, s-au verificat respectarea măsurilor cu rol de securitate la incendiu în ceea ce privește siguranța utilizatorilor, exploatarea instalațiilor cu rol de securitate la incendiu, menținerea practicabilă a căilor de evacuare în caz de incendiu la parametrii proiectați, exploatarea în siguranță a instalațiilor utilitare aferente construcțiilor respective (încălzire, electrice, ventilație). În urma acestor acțiuni au fost constatate 22 de deficiențe, inspectorii de prevenire aplicând 22 de sancțiuni, cuantumul total al amenzilor fiind de 38.000 lei” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs