Control de la Minister la Direcţia Silvică Argeş

240

Doina Pană, Ministrul Apelor şi Pădurilor, a decis să trimită Corpul de Control în două judeţe considerate cu probleme: Ialomiţa şi Argeş.

Potrivit unor surse demne de încredere, ministra Pană este nemulţumită de faptul că la nivelul judeţului Argeş nu s-a luat nicio măsură în urma ultimului control. Reamintim că acesta a avut loc pe vremea fostului Guvern şi că are ca subiect principal celebrele defrişări ilegale de la Molivişu.
Potrivit informaţiilor noastre, organele abilitate ar fi trebuit să pună în aplicare măsurile stabilite pentru sancţionarea celor găsiţi vinovaţi de tăierile ilegale din zona Molivişu.
După cum am mai scris, raportul întocmit atunci a fost ţinut la secret de preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, care nu l-a pus nici măcar la dispoziţia consilierilor judeţeni.
O parte a membrilor Corpului de Control a descins deja astăzi la Ialomiţa şi sunt aşteptaţi cel târziu mâine şi la Direcţia Silvică Argeş. Un aspect extrem de interesant este acela că noul ministru a schimbat, în mare parte, componenţa Corpului de Control, cu scopul ca de data aceasta rezultatele controlului să fie clare iar cei vionovaţi să plătească.