prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Copil de 11 ani-înfometat și supus la chinuri groaznice de propriul tată! Bărbatul a primit patru condamnări!

Un bărbat a fost condamnat pe viață, nu o dată, ci de patru ori, după ce și-a torturat la propriu și supus la chinuri groaznice fiul vitreg. Copilul, în vârstă de 11 ani, a fost ajutat de o ospătăriță să scape de ororile prin care trecea de luni de zile. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost găsit vinovat de abuz grav asupra copilului, inclusiv cu o armă și neglijarea copilului și a fost închis în Florida. Un judecător din Orlando i-a dat patru condamnări pe viață pentru abuzul care includea fapte odioase în care copilul era legat de picioare, cu capul în jos, înfometat și bătut.

Acțiunile sale au fost descoperite după ce Flaviane Carvalho, o chelneriță la un restaurant Mrs Potato din Orlando, i-a dat băiețelului de 11 ani un bilet în care îl întreba dacă avea nevoie de ajutor. Ea a văzut că Timothy își comandase mâncare, dar nu și pentru băiat, care era acoperit de zgârieturi. Femeia a scris o notă în care a întrebat „ai nevoie de ajutor?” și i-a arătat-o băiatului pe la spatele tatălui său. Când băiatul a dat afirmativ din cap, chelnerița a luat legătura cu poliția.

Copilul era ținut nemâncat zile întregi

O anchetă a poliției a constatat că tânărul a fost supus neglijării și torturii din partea bărbatului și a mamei sale Kristin Swann. De asemenea, i se făceau exerciții în stil militar, izolat și înfometat zile întregi. Ofițerii au recuperat mai multe obiecte folosite ca arme pentru a pedepsi băiatul, clusiv o țeavă de metal, o mătură de lemn, cătușe și curele. Mama copilului Kristin Swann a fost, de asemenea, acuzată de neglijență, iar cazul ei este încă în curs de desfășurare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs