prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Copil de 17 ani – între viață și moarte! A fost bătut cu bestialitate pentru o fată!

Un elev de 17 ani se zbate între viață și moarte după ce a fost bătut cu bestialitate în autobuz de doi tineri. Din primele informații, se pare că, în urmă cu o săptămână, băiatul era la ora de engleză, când, agresorii ar fi intrat în școală și sub ochii profesoarei l-au amenințat.

CITEȘTE ȘI: ÎNCEPE CONSTRUCȚIA NOULUI STADION DIN PITEȘTI! ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ!

Ulterior, o zi mai târziu, adolescentul a fost prins de cei doi băieţi într-un autobuz STB, care ar fi trebuit să îl aducă de la şcoală acasă. Băiatul a fost bătut şi a ajuns la spital în stare foarte gravă: are mai multe leziuni, inclusiv splina ruptă. Deși a fost scos inițial de la terapie intensivă, starea sa s-a agravat și a intrat în comă.

Conducerea Inspectoratului Școlar spune că școala duce lipsă de paznici – un singur om a asigurat paza în ziua respectivă. Între timp, numărul de agenți de pază a fost brusc suplimentat. Conducerea inspectoratului a deschis o anchetă.

ISJ Ilfof a deschis o anchetă

Adriana Stoica IȘJ Ilfov: Unitatea beneficiază de un singur paznic și până la data producerii incidentului era puțin dificil să se supravegheze ambele intrări. Noi, ca instituție, ne vom ocupa de verificarea acestui caz și o vom face imediat ce doamna director va reveni din concediul medical.

Şi în timp ce băiatul zace internat în spital, fata de la care ar fi pornit totul bravează pe platformele de socializare.

Fată: A fost o simplă bătaie, nu a fost nimic mai mult… S-a ajuns la bătaia asta din cauza mea? Sau de ce s-a ajuns la bătaia asta? S-a ajuns din cauza prietenului lui. Tu nu înțelegi că eu nu am avut absolut nicio vină în treaba asta? Nu poți să înțelegi că n-am avut nicio vină?

În acest caz a fost deschis un dosar penal, iniţial pentru lovire sau alte violenţe, dar încadrarea s-a schimbat în vătămare corporală, iar agresorii au fost deja reţinuţi de poliţişti.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs