prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Copil de șase ani abuzat sexual de părinți! Detalii terifiante!

Un copil de șase ani a trecut prin momente de groază după ce proprii părinți l-au supus la perversiuni o perioadă îndelungată. Din primele informații, se pare că totul a ieșit la iveală după ce micuțul ar fi povestit la grădiniță abuzurile prin care a trecut, iar cadrele didactice au alertat autoritățile.

CITEȘTE ȘI: LUCRĂRI AVANSATE LA TUNELURILE „DANIELA” ȘI „ALINA” DE PE TRONSONUL CURTEA DE ARGEȘ – TIGVENI AL AUTOSTRĂZII PITEȘTI – SIBIU! CARE ESTE STADIUL INVESTIȚIEI?

Minorul a fost preluat imediat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. De asemenea, oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele părinților.

„În cursul zilei de 12 februarie, am fost anunţaţi de către Poliţie despre cazul unui copil care se presupune că a fost supus unor perversiuni de către părinţi. De luni seară, copilul a fost dus în centrul de regim de urgenţă“, a declarat Magda Vasilache, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Neamţ.

Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție. Părinții nu mai au voie să se apropie de 100 de metri de micuț, dar nici să îl contacteze în vreun fel, inclusiv telefonic.

Tatăl minorului neagă, însă, toate acuzațiile și chiar a cerut ajutorul unui post de televiziune local. El le-a spus jurnaliștilor că fiul său a fost luat de autorități, însă nu știe de ce.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs