prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Cornel Dinicu îşi va îngropa unul dintre copii! Este cea mai mare condamnare şi pedeapsă!”

„Cornel Dinicu îşi va îngropa unul dintre copii! Este cea mai mare condamnare şi pedeapsă! Dumnezeu să îl odihnească şi să dea putere părinţilor! Tot Dumnezeu în mărinimia lui să ierte şi să-i protejeze pe toţi cei care au pierit in incendiu!” iată ce a postat președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Horia Constantinescu după cumplita tragedie de la Ferma Dacilor.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! COPIL DE 4 ANI GĂSIT FĂRĂ SUFLARE ÎN MICROBUZ! DETALII CUTREMURĂTOARE!
Eu voi continua să vin la birou la aceleaşi ore şi să-mi fac treaba exact aşa cum trebuie! Nu am să îmi reproşez nimic şi doar mă cutremură gândul legat de nenorocirea de la Mizil!”, a declarat Horia Constantinescu, referindu-se la cel care se prezenta ca fiind patronul pensiunii şi fondatorul afacerii. Șeful ANPC a făcut mai multe declarații în contextul în care a fost arătat cu degetul pentru că a promovat restaurantul care a luat foc și în care și-au găsit sfârșitul opt persoane.

Iată ce scria Horia Constantinescu pe facebook în data de 21 octombrie:

“Pentru idiocraţi şi hateri: acolo unde efortul, calitatea, ambiţia şi rezultatele merită promovate, o voi face, indiferent de discuţiile de doi lei, lansate în spaţiul public! Sunt prieten cu proprietarul de aproape 31 de ani. Cunosc acest proiect, încă din 2007, de când era o simplă idee! Dacă fiecare dintre noi s-ar gândi la produsele româneşti, măcar jumătate din cat o fac producătorii, acestea ar avea o şansă mult mai mare, în faţa celor străine! Vă pot spune, cu mâna pe inimă, că jumări, ca aici, nu găsiţi nicăieri, în lume! Brânzeturile sunt producţie proprie, ca de altfel 99 la sută dintre produse! Această reclamă este în schimbul prieteniei, recunoaşterii meritelor şi faptului că prietenul meu pune România în farfurie! PS am adaugat dulceaţa de… roşii!”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs