Cozi uriașe la vulcanizările din Câmpulung!

4

Cozi uriașe la vulcanizările din Câmpulung s-au format încă de luni dimineață, pentru că șoferii nu se așteptau să ningă peste noapte!

Câmpulungenii s-au aşezat astăzi la cozi atât de lungi încât unii au renunţat…

În Câmpulung, zăpada căzută pe carosabil a creat probleme șoferilor. Cei care nu au avut anvelope de iarnă s-au oprit direct la vulcanizare unde au rămas ore bune ca să îşi vadă maşinile echipate.

“Am venit de jumătate de oră, dar cred că o să aştept multe ore până ajung în faţă. Mi-am depozitat anvelopele la ei și sunt obligat să vin aici să le pun. Am plătit o sută și ceva de lei în primăvară ca să le ţină aici.”

Locurile din fața vulcanizărilor au fost neîncăpătoare pentru mașini, așa că șoferii s-au așezat în rând chiar pe marginea drumului. Resemnați că trebuie să aştepte, unii au decis să ia micul dejun la volan.

Şoferii au scos din buzunar 130 de lei pentru patru anvelope schimbate. Cei care circulă însă pe șosele cu mașinile neechipate de iarnă risca amenzi între 1.300 și 2.900 lei. Ca să nu mai vorbim de riscul de a pierde controlul vehiculelor pe drumurile alunecoase…