Crăciun și Revelion în izolare? Află ce spune Raed Arafat!

24
revelion, 2016, masa, alimente,

În situația în care numărul de îmbolnăviri cu noul coronavirus crește semnificativ de la o zi la alta, la fel apar și noi restricții. Și cel mai probabil, dacă românii se gândeau că își pot petrece sărbătorile de iarnă chefuind, se înșală. Întrebat recent cum se vor desfășura sărbătorile de iarnă în acest an, secretarul de stat, Raed Arafat, a declarat că este mult prea devreme pentru a se putea pronunța.

“Cred că astfel de decizii trebuie să fie discutate prin noiembrie – care este situația, care vor fi măsurile, cum vor fi măsurile, unde se va face o anumită activitate sau alta. Nu uitați că e aspectul bisericilor în Crăciun și după care avem și toate restaurantele care organizează Revelion și care vor începe presiunile că vor să organizeze revelioane ca în fiecare Revelion.

Petreceri de Revelion ca în alți ani – eu cred că n-avem să ajungem la asta. Acum ca în alți ani încă e prea devreme. O spun acum, cu toată răspunderea: acum să fie petrecerea de Revelion din 31 decembrie ca cea din 31 decembrie 2019 – nu cred! Nu cred! Regulile vor trebui să fie discutate pe baza evoluției epidemiologice, iar în orice decizie care se ia interesul principal este interesul public și interesul în domeniul sănătății publice, a declarat recent Raed Arafat, potrivit DC News.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here