prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cresc masiv taxele pentru o categorie de români! Situație îngrijorătoare!

Cresc masiv taxele pentru o categorie de români! Situație îngrijorătoare!

Măsurile care urmează să intre în vigoare pentru care guvernanții își vor asuma răspunderea vor afecta puternic o categorie de români. Concret, pentru sălile de sport, de fitness TVA-ul se majorează de la 5% la 19%, ceea ce se traduce prin creșterea abonamentelor.

CITEȘTE ȘI: RASTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL ACCIDENTULUI CU CINCI MORȚI DE PE A1! DEZVĂLUIRI ȘOCANTE ALE UNUI MARTOR!

Reprezentanții sălilor de sport trag semnale de alarmă și susțin că dacă TVA se va majora de la 5 la 19%, vor fi nevoiți sa scumpească abonamentele. Ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, promite însă că măsurile fiscale să nu afecteze viața de zi cu zi a românilor.

„Aceste măsuri fiscal bugetare nu au impact asupra consumului zilnic și asupra vieții românilor, mă refer aici la viața de zi cu zi.  Sigur că sunt creșteri de TVA, dar sunt pentru acele produse și activități impozabile, ca să le spun așa, care nu fac parte din traiul zilnic.

Am fost foarte atenți ca oamenii să fie protejați și investițiile mediului de afaceri să fie protejate. Pentru că din celebra taxă de 1% din cifra de afaceri, am dedus investițiile. Aceasta este situația pe care o avem acum și încercarea noastră ca să protejăm oamenii și mediul de afaceri.”, a declarant recent Marcel Boloș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs