Crimă abominabilă în Franţa! Româncă înjunghiată cu cuţitul de 26 de ori

DISTRIBUIȚI
crima, stoenesti, arges, ipj, judecatori

O româncă de 19 ani a avut parte de un sfârșit cumplit, cadavrul ei fiind găsit desfigurat și prezentând 26 de lovituri de cuțit, într-o pădure din Franța.

Femeia a fost ucisă cu brutalitate în urmă cu un an, în decembrie 2016, cadavrul ei fiind descoperit în pădurea Frasnois din regiunea Haut-Jura, la granița dintre Elveția și Franța.

După un an de anchetă, timp în care zeci de jandarmi și polițiști din Franța și Elveția au lucrat pentru a stabili identitatea tinerei desfigurate, dar și cine se face vinovat de această crimă, poliția franceză a dezvăluit modul în care a murit aceasta și are și un suspect.

Pentru a-i putea stabili identitatea, poliția din Franța a apelat la toate tehnicile posibile, reconstrucția 3D, verificarea amprentelor în bazele de date din 18 țări europene, analizarea a 800 de dosare cu dispăruți, descoperirea de martori.

Potrivit site-ului www.nordlittoral.fr, românca, despre care se crede că era prostituată, se afla pe teritoriul Elveției în momentul în care a fost ucisă. Cadavrul ei prezenta 26 de lovituri de cuțit, în zona abdomenului, însă acestea nu i-au provocat moartea, ci au avut ca scop “să o facă să sufere”.

Decesul a fost provocat de lovituri repetate în zona feței, dinții și oasele feței fiind zdrobite.

Criminalul, un client al tinerei, ar fi transportat apoi trupul, în mașina sa, peste graniță și, după ce a trecut de satul unde locuia, în regiunea Doubs, și a abandonat cadavrul în pădurea Frasnois, pe care o cunoștea.

Criminalul are 30 de ani și este francez.

Procurorul din Besançon, Edwige Roux-Morizot, va susține o conferință de presă, joi, pentru a prezenta acest caz particular, care a necesitat un efort susținut din partea poliției franceze, pentru a putea fi rezolvat.