prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Crimă îngrozitoare! Și-a ucis soția sub privirile celor doi copii! 

O crimă îngrozitoare a îngrozit o comunitate întreagă după ce un bărbat, orbit de gelozie, și-a ucis cu sânge rece soția, chiar în fața celor doi copii minori. Concret, într-un moment de furie, bărbatul de 40 ani, a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat soția în curtea casei. Vecinii au fost cei care au auzit strigătele de ajutor și au anunțat autoritățile.

CITEȘTE ȘIDOLIU ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PITEȘTEAN! A MURIT O RENUMITĂ ÎNVĂȚĂTOARE!

La sosirea echipajelor de poliție și ambulanță, medicii au găsit-o pe femeie fără semne vitale, declarând decesul. L-au preluat în stare gravă pe bărbat și l-au transportat la spotal. Se pare că acesta, după ce și-a omorât soția a încercat să își pună capăt zilelor. Crima îngrozitoare s-a petrecut seara trecută în comuna Năneşti din judeţul Vrancea.

„La ora 21:53, dispeceratul IPJ Vrancea fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că, în comuna Nănești, pe fondul unui conflict spontan în familie, un bărbat de 40 ani și-a înjunghiat soția, după care și-a provocat leziuni la nivelul gâtului, fapta având loc în curtea imobilului acestora.La sosirea echipajului de poliție din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești, femeia nu prezenta semne vitale, iar echipajul medical a preluat bărbatul în stare gravă.

A fost anunțat procurorul de caz,  iar la fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și echipa operativă din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești. În cauză, se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc fapta.”, precizează IPJ Vrancea.

Primarul comunei a declarat că certurile dintre cei dopi erau frecvente, fiind cunoscute de mare parte din comunitate.

„Între cei doi soți erau tensiuni cauzate de gelozia extremă care a dus la acest gest oribil. Aveau doi copii minori, care au fost luați de rude. Amândoi și-au cumpărat o casă în comuna noastră. Ambii lucrau. Nu sunt din partea locului, s-au stabilit în Nănești unde aveau o rudă. Neînțelegerile dintre cei doi erau cunoscute de mare parte din comunitate. În acest an au fost despărtiți la un moment dat. Ionelia a încercat să-și refacă viața, dar s-a întors acasă și s-au împăcat! …Ca apoi să îi ia viața! Pentru fapta sa nu există scuză! Mai ales că au lăsat doi copii traumatizați. Este în fază critică soțul momentan, nu am vești despre starea lui de sănătate. Dar nu cred că poate fi iertat pentru ceea ce a făcut.”, a declarat pentru Ziarul de Vrancea, primarul comunei Nănești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs