CRIMĂ la stână! Înjunghiat în inimă. Motivul este ULUITOR!

13

O crima infioaratoare a avut loc aseara in comuna Valea Mare, judetul Dambovita. Un cioban din Arges si-a injunghiat in inima prietenul pentru ca aceasta a refuzat sa ii cumpere tigari! Barbatul din Arges, in varsta de 60 de ani, lucra de mai multi ani ca cioban, impreuna cu prietenul pe care l-a ucis, acesta in varsta de 59 de ani si originar din Crangurile. Cearta a pornit dupa ce ambii barbati au baut cateva pahare in plus. In momentul in care victima a refuzat sa ii cumpere tigari ciobanului din Arges, agresorul a pus mana pe briceag si si-a injunghiat amicul drept in inima. La propriu, nu la figurat.

Un paznic de la o unitate Petrom a vazut-o pe victima zacand in zapada, asa ca a alertat autoritatile. Din pacate, barbatul decedase deja. Acelasi paznic spune ca este pentru prima data cand cei doi amici s-au certat. Cazul a fost preluat de procurorii damboviteni, care spun ca lovitura a fost produsa de un briceag cu o lama de 10 cm. Barbatul nu a avut nicio sansa de supravietuire.

 

Trupul neinsufletit al victimei a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Dambovita pentru a se efectua o autopsie. Ciobanul argesean a fost retinut, insa sustine ca nu el si-a injunghiat prietenul in inima.