prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Crimă oribilă! Bărbat înjunghiat de propria fiică!

Crimă oribilă! Bărbat înjunghiat de propria fiică! Un caz șocant a îngrozit o comunitate întreagă după ce o tânără de 34 ani și-a înjunghiat propriul tată. Din primele informații, se pare că între cei doi a izbucnit un conflict spontan, moment în care tânără și-a ieșit din minți și şi-a omorât tatăl cu multiple lovituri de cuţit.

CITEȘTE ȘI: SE DESCHIDE AL DOILEA MCDONALD’S ÎN PITEȘTI! SE FAC ANGAJĂRI! AFLĂ DETALII!

Vecinii au numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului care, se pare că își întreținea singur soția bolnavă, dar și fiica și nepoții. Femeia a fost arestată pentru o perioadă de 30 zile dosarul fiind preluat de judecători. Crima îngrozitoare s-a petrecut recent într-o localitate din Bihor.

„Din mijloacele de probă administrate în cauză, a rezultat că în data de 10 august, în timp ce se aflau la domiciliul din comuna bihoreană Ineu, pe fondul unui conflict spontan cu părinţii săi, suspecta C.E.E. l-a agresat pe tatăl ei, victima C. LI. G., aplicându-i acestuia mai multe lovituri cu un cuţit, provocându-i leziuni ce au condus la decesul victimei după o scurtă perioadă de timp.”, precizează autoritățile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs