Crimă şocantă în Argeş. O femeie în stare de ebrietate şi-a înjunghiat soţul

DISTRIBUIȚI
crima11

Caz șocant în Argeş. O femeie în stare de ebrietate şi-a înjunghiat soţul după un scandal. Ucigaşa i-a spus apoi unei vecine că bărbatul s-ar fi sinucis. Poliţiştii au descoperit, însă, că este vorba despre o crimă.

Tragedia a avut loc în comuna Priboieni, județul Argeș. Femeia de 54 de ani a ieșit din casă și a alertat o vecină căreia i-a spus că bărbatul ei s-a omorât cu un cuțit. Vecina nu a crezut-o, mai ales că femeia era într-o stare avansată de ebrietate. Când a intrat în casă, s-a convins însă că ceva grav s-a petrecut, așa că a sunat la 112.

Medicii nu am mai putut face nimic pentru bărbat pentru a-l salva. Avea 48 de ani, iar în urmă cu doi ani suferise un accident vascular cerebral și rămăsese parțial paralizat. Avea o pensie de handicap, iar soția sa primea indemnizație de însoțitor.

Femeia a fost condusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș și a fost reținută sub acuzația de omor. Aceasta urmează să fie prezentă în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here