prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Crimă șocantă în Argeș! I-a dat cu parul în cap propriului tată!

Crimă șocantă seara trecută în comuna argeșeană Dâmănești, unde un bărbat a fost omorât de fiul său după o ceartă. Din primele informații, se pare că între cei doi exista un conflict mai vechi, iar după ce au stat la câteva pahare, aceștia s-au luat la ceartă. Într-o clipă, totul a degenerat, iar fiul a pus mâna pe un par și l-a lovit puternic pe tatăl său în cap. Victima a căzut secerată, medicii nemaiputând face ceva.

CITEȘTE ȘI: „LEGEA BIG BROTHER” PENTRU ȘOFERI!  DRUMURILE DIN ROMÂNIA, ÎMPÂNZITE DE RADARE. AFLĂ UNDE!

Până la sosirea polițiștilor, criminalul a fugit și s-a ascuns în pădurea din apropierea locuinței. Din fericire, aceasta a fost găsit în scurt timp și dus la audieri, iar după administrarea probatoriului urmează să se ia măsurile care se impun.

Iată ce a transmis IPJ Argeș:

În seara zilei de 01 iulie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la o stare conflictuală, pe raza comunei Dârmănești, în urma căreia tatăl ar fi fost lovit de fiul acestuia. La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, precum și un echipaj medical. Din păcate, bărbatul de 60 de ani, ce prezenta leziuni, a fost declarat decedat.

Până la sosirea polițiștilor, persoana bănuită a fugit înspre zona împădurită din apropierea locuinței. Polițiștii care au intervenit la eveniment au scotocit zona, totodată fiind direcționate către locul evenimentului mai multe patrule din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au reușit să îl identifice pe bărbatul bănuit de săvârșirea agresiunii, la o construcție situată la aproximativ un kilometru de locul faptei.

În continuare, la fața locului s-a deplasat procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, care, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș desfășoară cercetări, pentru clarificarea situației de fapt, administrarea de probatoriu și luarea măsurilor legale care se impun.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs