Criminalul de la Stoeneşti care a îngrozit o ţară întreagă şi-a pus capăt zilelor!

crima, stoenesti, arges, ipj

Laurenţiu Durleci, autorul triplei crime de la Stoeneşti şi-a pus capăt zilelor în Penitenciarul Mioveni. Din primele informaţii, criminalul a fost transportat de urgenţă la spital după ce gărzile l-au găsit fără suflare. Din primele investigaţii, Durleci a cauza decesului este asfixie prin ingestie de lichide, adica a murit înecat.

Laurenţiu Durleci a fost condamnat de către magistraţii de la Curtea de Apel Piteşti pe viaţă după ce şi-a omorât fosta soţie, tatăl şi bunicul acesteia.

Între familiile Tinca şi Durleci din comună Stoeneşti din Argeş există de ani buni o stare conflictuală. Membrii celor două familii, vecini şi în acelaşi timp şi rude, se certau mereu şi totul se termină cu bătăi crunte. Pe masa anchetatorilor s-au aflat mai multe dosare de cercetare în care părţi sunt membrii celor două clanuri. Pe marginea stării conflictuale şi a unei sume de bani,în luna aprilie s-a iscat un nou scandal care a degenerat.

După ce s-au bătut,romii au pus mâna pe cuţite şi şi-au făcut dreptate cum au crezut ei de cuviinţă. În urmă au rămas trei cadavre. O femeie şi doi bărbaţi au picat răpuşi după ce au primit lovituri de cuţit.

Laurenţiu Durleci a dat loviturile mortale şi a reuşit să fugă, scăpând astfel de furia familiei decedaţilor. Imaginea de la Stoeneşti era sumbră: un cadavru într-o casă, iar celelalte două pe uliţă. Când au realizat scandalagiii ce s-a întâmplat au sunat la 112 să ceară ajutor, însă pentru cei trei era prea târziu, erau decedaţi.