Criminalul fetiței de doi ani – arestat preventiv! Nu recunoaște nimic!

177

Criminalul fetiței de doi ani din Merișani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile! Magistrații Tribunalului Argeș au decis în urmă cu puțin timp sa accepte propunerea procurorilor și l-au trimis pe Florin Cîrstea pentru următoarea lună după gratii.
„În temeiul art. 226 alin. 1 C.proc.pen., admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. În temeiul art. 226 alin. 1 şi 2 C.proc.pen. rap. la art. 223 alin.2 C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului CÎRSTEA LUCIAN FLORIN pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23.08.2019 şi până la data de 21.09.2019, inclusiv…. Cu dreptul de a formula contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare/comunicare. Pronunţată în camera de consiliu la data de 23.08.2019, ora 15.45, la Tribunalul Argeş secţia penală”, se arată în hotărârea instanței.

Copilul bătut cu bestialitate. Criminalul nu recunoaște nimic!

Un copil în vârstă de doi ani a fost bătut cu bestialitate în seara zilei de 15 august. Din câte se pare, micuța a fost transportată de urgență la Spitalul de Pediatrie Pitești, unde mama acesteia împreună cu concubinul au susținut că s-a înnecat cu mâncare.

Din nefericire, cu toate eforturile medicilor, copilul s-a stins din viață. În urma necropsiei, s-a stabilit că aceasta a murit după ce a fost bătută cu bestialitate, având capul spart, coastele fracturate, dar și alte traumatisme.

În urma primelor cercetări s-a stabilit că Florin Cîrstea, concubinul mamei copilului, ar fi rămas cu micuța acasă, iar la un moment dat a început să o lovească cu bestialitate.

Mai mult, criminalul nu a recunoscut nici la audieri, nici în momentul în care a fost întrebat de jurnaliști dacă a bătut copilul.