Cristi Tănase – scandal cu interlopi într-un restaurant de fițe! A fost dat afară!

Cristi Tănase, fost jucător al FC Argeș, a fost implicat într-un scandal cu apropiați ai clanului Caran, una dintre grupările interlope din Capitală, într-un restaurant de lux aflat pe Șoseaua Nordului din București. Din primele informații, fotbalistul ar fi venit singur la sfârșitul săptămânii trecute în localul respectiv, ar fi consumat alcool în exces, iar în jurul orelor 2:30, între el și un grup de bărbați aflați la o masă vecină ar fi izbucnit un conflict provocat char de Cristi Tănase.

CITEȘTE ȘI: ACUM: MĂMĂ ȘI FIU GĂSIȚI FĂRĂ SUFLARE ÎN CASĂ! TRAGEDIE ÎN ARGEȘ!

Fotbalistul și gruparea de interlopi și-au împărțit o serie de replici incisive, iar la un moment dat Tănase a aruncat cu un scaun către masa unde se aflau bărbații. Din fericire, agenții de securitate au intervenit imediat, au aplanat conflictul. „Dodel” și cei implicați au fost puși să plătească notele de plată și au fost obligați să plece.

Sursa: b1tv.ro

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.