prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cristian Cioacă a dat Poliția Constanța în judecată! Află motivul!

Cristian Cioacă se află în mijlocul unui nou scandal, după ce a ieșit din pușcărie, în permisie. Fostul polițist a dat în judecată Poliția Județeană Constanța pentru a contesta o amendă primită în Mangalia. Pentru că a acumulat mai multe recompese în timpul detenției, fostul polițist a beneficiat de mai multe permisii, așa că a ieșit de mai multe ori din Penitenciarul Mioveni.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! COPIL DE 2 ANI, MORT ÎN BRAȚELE MAMEI, ÎNTR-UN CUMPLIT ACCIDENT! ȘOFERUL-BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS!

Cea mai recentă permisie a fost chiar zilele trecute, conform unor surse ANP care au explicat că asemenea recompense sunt normale și îi ajută pe deținuți să se reintegreze mai ușor în societate. Mai ales că, peste câteva zile, Cioacă ar putea ieși definitiv din spatele gratiilor, după ce cerut eliberarea condiționată, într-un proces deschis în județul natal.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, Cristian Cioacă a deschis un proces și la Mangalia, unde a solicitat anularea unei sancțiuni contravenționale pe care ar fi primit-o pe litoral, pe 14 iulie a.c.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs