prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cristian Cioacă – dispărut fără urmă! Ce planuri are?

Cristian Cioacă a dispărut total după ce a fost eliberat din închisoare în urmă cu două luni. Fostul polițist a ispățit aproape zece ani de detenție pentru uciderea soției sale, Elodia, iar din momentul în care s-a văzut liber a decis să intre într-un con de umbră.  

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! BLOCURI DE 8 ȘI 10 ETAJE ÎN LOCUL UNEI CUNOSCUTE FABRICI DIN PITEȘTI!

Avocata lui a declarat că Cioacă a ales să se retragă o vreme deoarece „ar fi trecut printr-o perioadă de suferință care i-a lăsat urme”. De asemenea, apărătorul fostului polițist a dezvăluit faptul că Cioacă și-ar căuta un loc de muncă, pentru a se putea întreține, însă nu a menționat în spre ce domeniu ar vrea să se îndrepte.

Cristian Cioacă a fost condamnat în 2014 pentru uciderea Elodiei. Trupul nu a fost găsit niciodată, iar fostul polițist nu a recunoscut niciodată crima.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.