Cristian Gentea: „Îl susținem pe Lucrețiu Tudor la conducerea Finanțelor Argeș!”

DISTRIBUIȚI
cristian gentea 2017

De două săptămâni, Lucrețiu Tudor a terminat interimatul în funcția de director al Finanțelor Argeș. De atunci, nu s-a dat niciun semn de organizarea unui concurs pentru a fi ocupată funcția de conducere.

Deși în ultimul an, de când Tudor a fost la cârma instituției, rezultatele au fost foarte bune și a dat dovadă că poate fi un manager cum rar se mai găsesc, Ministerul Finanțelor întârzie să ia o decizie.

În urma acestui fapt, președintele PSD Pitești, Cristian Gentea, a declarat că „Lucrețiu Tudor are susținerea noastră. A dat dovadă că poate conduce foarte bine Finanțele Argeș și, mai ales, vine din domeniu”.

Mai mult, fostul director interimar are și susținerea edilului Cornel Ionică, care a criticat dur lipsa de interes de la nivel central pentru numirea lui Lucrețiu Tudor la conducerea Agenției Finanțelor Argeș.

Este o mizerie ce se întâmpla cu băiatul acesta la Finanțe. Este un băiat pregătit și a ajuns bătaia de joc al unuia și al altuia. Unul vrea să pună pe unul, altul pe altul… Domnul Tudor este un profesionist”, a declarat Ionicã

În schimb, jocurile politice și-ar putea spune cuvântul și în loc să fie pus un om capabil în fruntea Finanțelor Argeș să vină un personaj cu legături strânse cu Teleormanul.