CRITICI DURE pentru premierul Dăncilă, după ce a scris „pe şest” la Bruxelles. Ce i se reproşează

DISTRIBUIȚI
Europarlamentarul Viorica Dăncilă, preşedintele interimar al Organizatiei Femeilor Social Democrate (OFSD), soseste la sedinta Biroului Permanent National al PSD, luni, 31 august 2015. OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

Europarlamentarul Siegfried Mureşan confirmă că premierul Viorica Dăncilă a trimis o scrisoare Comisiei Europene şi subliniază nu a văzut niciodată un prim-ministru care să spună atâtea neadevăruri despre propriul popor.

”Vă confirm ca prim ministrul Dăncilă a trimis o scrisoare instituţiilor europene. Citiţi mai jos câte neadevăruri spune. Nu am văzut niciodată în viaţa mea un prim ministru care să spună atâtea neadevăruri despre propriul popor”, scrie Siegfried Mureşan pe pagina sa de Facebook, care postează şi scrisoarea premierului Dăncilă, în care aceasta prezintă şi realizările guvernării sale.

„Credibilitatea Vioricăi Dăncilă în Europa este ZERO. Scrisoarea trimisă de ea președintelui Comisiei Europene nu convinge pe nimeni. Doar se face de râs și arată că nu e parte a lumii civilizate. Și nu va fi niciodată!”, a mai scris acesta.

Până la această oră, Guvernul nu a anunţat trimiterea scrisorii, notează news.ro.

Informaţia că Guvernul ar trimis o scrisoare preşedintelui şi prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene în care arată că sunt încercări de înlăturare violentă a guvernului legitim, că forţele de ordine au acţionat legal în 10 august şi că preşedintele Klaus Iohannis a făcut apel la continuarea protestelor a fost publicată iniţial de către Ovidiu Vanghele, jurnalist la Centrul de Investigaţii Media.