CS Mioveni, reunire fără Moldovan

DISTRIBUIȚI

CS Mioveni şi-a reluat pregătirile în vederea noului sezon fără antrenorul principal Ion Moldovan care şi-a petrecut Sărbătorile în America la fiica lui. „Comisarul”  va reveni în ţară pe 12 ianuarie. În lipsa lui Moldovan,  „secundul” Marius Stoica a condus prima şedinţă de antrenament la care au fost prezenţi 25 de jucători:  S. Ciucă, Fl. Croitoru, O. Popescu, B. Preda – portari. G. Cotigă, G. Zaharia, M. Olteanu, B. Stoica, M. Pasăre, C. Negoiţă, C. Stan, Alex. Dumitrache – fundaşi. V. Mazilu, I. Biceanu, M. Gălan, Alex. Răuţă, A. Panait, M. Marcu, L. Iordache, M. Şchiopu, Alin Popa, M. Popescu – mijlocaşi. C. Năstăsie, M. Vintilă, Ov. Stan – atacanţi. Roberto Ayza şi Robert Boboc au lipsit motivaţi. Singura noutate în lotul galben-verzilor este Marian Şchiopu, mijlocaş sau fundaş stânga venit în probe de la Pandurii II.
Tănasă a plecat la Vâlcea, dar nu poate juca, Vor veni în schimb, 5-6 jucători
Atacantul Ciprian Tănasă s-a despărţit pe cale amiabilă de CS Mioveni şi se spune că a plecat la echipa de la Vâlcea, însă are o problemă în a evolua la echipa din Zăvoi. În acest campionat, Tănasă a evoluat deja la două formaţii, Rapid şi CS Mioveni, iar regulamentul nu permite unui jucător să evoluaze la mai mult de două echipe. „Suntem în discuţii cu 5-6 jucători pe care vrem să îi aducem la echipă, şi sperăm să rezolvăm transferurile până la plecarea echipei în cantonamentul  montan. Cu toţii avem un singur gând pentru retur: accederea în play-off”, spunea preşedintele Dumitru Olteanu.
 Negocieri cu Dinamo pentru Boboc şi M. Popescu
Conducerea clubului din Mioveni este în negocieri avansate cu omologii de la Dinamo pentru transferul jucătorilor Robert Boboc şi Marius Popescu, ambii componenţi ai lotului UNDER 18. Antrenorul Flavius Stoican îi cunoaşte foarte bine pe cei doi jucători tineri veniţi la CS Mioveni de la Şcoala de Fotbal „Dani Coman”, şi îi doreşte la echipa din „Ştefan cel Mare”.
Se lucrează la modernizarea stadionului
Lucrările de modernizare a stadionului din Mioveni sunt în plină desfăşurare. Astfel, a fost deja montat scheletul acoperişului la tribuna I, iar în aceste zile se va monta acoperişul şi la tribuna a doua. Concomitent, se va face decopertarea gazonului pentru a fi montată instalaţia de încălzire. Costurile pentru aducerea stadionului din Mioveni  la standardele cerute pentru Liga I sunt suportate de Consiliul Local, precum şi de Federaţia Română de Fotbal, care susţine acţiunea cu suma de 140.000 de euro.