Cu astfel de drumuri promovăm turismul în Muscel!

Cu astfel de drumuri promovăm turismul în Muscel! Arată ca după un bombardament dar este de ani de zile așa, de când Păstrăvăria Nămăiești a început să funcționeze.

Chiar dacă patronii de aici au bătut pe la toate ușile, nu au fost luați în seamă de nimeni, mai mult decât atât primarul Ion Boncoi îi minte din patru în patru ani.

Distribuie prietenilor

Este primarul cu cele mai multe drumuri asflatate din comună, dar de acesta nu îi pasă, chiar dacă locația este bună pentru întâlnirile sale cu fel de fel de oameni importanți de la județ sau de la capitală.

Edilul se mândrește cu mănăstirea Nămăiești. Știe că de aici pleacă cei mai mulți pelerini și spre păstrăvărie fiind un loc de relaxare și divertisment, printre puținele din zona de nord a județului Argeș. Locul a fost promovat pe posturile naționale de multe ori, dar din păcate este nevoie de mașini de teren pentru a se ajunge aici.

Politicienii se pare că au înțeles greșit relația cu un antreprenor, în loc să îi ajute să își dezvolate afacerile așteaptă cu totul altceva…