prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cu banii luați și cu problemele în dragoste nerezolvate! Femeie înșelată de o „falsă măicuță”!

Cu banii luați și cu problemele în dragoste nerezolvate! Femeie înșelată de o „falsă măicuță”! O femeie a pierdut rapid 30 mii euro și mai multe bijuterii după ce a fost înșelată de o tânără de 26 ani care pretindea că este măicuță și că îi va rezolva problemele de ordin sentimental ale fiicei sale. Numai că, tânăra „falsă măicuță„, nu avea cum să facă acest lucru.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! COPIL DE 2 ANI, MORT ÎN BRAȚELE MAMEI, ÎNTR-UN CUMPLIT ACCIDENT! ȘOFERUL-BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS!

Poliţiştii au intrat rapid pe fir și au descoperit-o iar în urma perchezițiilor au confiscat bijuterii, telefoane mobile, 3.000 de euro şi mai multe documente. Incidentul șocant s-a petrecut în Dâmbovița.

„În urma percheziţiei, poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat bijuterii, telefoane mobile, 3.000 de euro şi mai multe înscrisuri. Din investigaţiile efectuate s-a stabilit faptul că, în perioada aprilie – august a.c., femeia de 26 de ani, o falsă măicuță ar fi pretins că este măicuţă şi ar fi înşelat persoana vătămată, o femeie de 49 de ani, din Târgovişte, căreia i-ar fi solicitat bani pentru a o ajuta să rezolve problemele sentimentale pe care le are fiica acesteia. Prejudiciul creat se ridică la aproximativ 30.000 de euro.”, a transmis IPJ Dâmboviţa.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs