Cu doar 4 consilieri locali, liberalii obțin funcția de viceprimar și ajung la conducerea Câmpulungului

Cu doar 4 consilieri locali, liberalii obțin funcția de viceprimar și ajung la conducerea Câmpulungului. În această după amiază, cele două organizații municipale ale USR PLUS și PNL au finalizat termenii acordului pe care au început să-l discute după alegerile locale în vederea formării unei majorități la nivelul Consiliului Local Câmpulung.

În urma alegerilor locale colegii din USR PLUS și Elena Lasconi are 7 reprezentanți la masa celor 19 consilieri locali fiind obligați să facă această concesie viceprimar PNL – ca să poată lucra constructiv în legislatura 2020-2024.

Parteneriatul nou format îl susține pe Nicolae Zaharia la funcția de viceprimar, după cum aflam din comunicatul de presă remis redacției noastre.

,,USR PLUS Câmpulung și PNL Câmpulung au încheiat un acord politic potrivit căruia cele două formațiuni politice vor colabora în perioada 2020-2024 în Consiliul Local al Municipiului Câmpulung.

De asemenea, în urma discuțiilor, am convenit să-l susținem pe domnul Nicolae Zaharia pentru funcția de viceprimar. În plus, am agreat proiectele comune de dezvoltare a orașului. Iată câteva exemple: dezvoltarea infrastructurii, digitalizarea, atragerea de investitori, rezolvarea problemei deșeurilor periculoase de pe platforma ARO, reorganizarea și eficientizarea unității de primiri urgențe a Spitalului Municipal, reabilitările secțiilor și compartimentelor spitalelor etc.

Parteneriatul este întemeiat pe împărtășirea acelorași valori politice, morale și de profesionalism – democrația, integritatea și competența în administrația publică. Servirea intereselor cetățenilor municipiului Câmpulung va fi unicul principiu și unicul scop al actelor și acțiunilor administrației locale”, se arată în comunicatul de presă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.