prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Culmea hoției. Trei bărbați săltați de polițiști pentru două biciclete!

În ziua de 14 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au identificat și reținut trei bărbați, cu vârste între 23 și 28 de ani.

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 6 spre 7 martie a.c., persoane necunoscute, identificate ulterior ca fiind trei bărbați, de 23, 27 și 28 de ani, toți din Curtea de Argeș, ar fi pătruns prin efracție într-o anexă a unui imobil, situat în același municipiu, de unde ar fi sustras două biciclete.

În ziua de 14 martie, cei în cauză au fost depistați și conduși la sediul poliției, în baza mandatelor de aducere emise în cauză.

Pe parcursul cercetărilor, a fost recuperată una dintre biciclete, precum și componente de la a doua bicicletă (respectiv roți și sistemul de frânare), care au fost restituite persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de 15 martie, tânărul de 23 de ani a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș în fața instanței, iar Judecătoria Curtea de Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs