Culmea uitării! Un rucărean nu își mai amintește dacă l-a mușcat ursul!

42

Culmea uitării! Un rucărean nu își mai amintește dacă l-a mușcat ursul! Crinu Duruianu a pus autoritățile pe jar și factorii implicați după ce a sunat la 112 acuzând că a fost mușcat de urs de cap. Cadrele medicale au ajuns la bărbat acasă după care l-au preluat și adus la spitalul Câmpulung unde a fost internat.

După 24 de ore bărbatul nu știe ce s-a întâmplat cu el, iar familia este în ceață. Pentru că Crinu Duruianu a declarat că a fost atacat de urs la stână la Clăbucet, șeful de district Constantin Simion a mers la Sătic unde l-a întâlnit pe cumnatul lui Duruianu, care i-a confirmatc că bărbatul a venit acasă mânjit de sânge pe fata, cu urme la arcada și bărbie.

Nu a fost foarte coerent și nu a putut afla mai multe informații de la el. Simion a mers apoi la stâna din Clăbucet, locația unde familia Duruianu își tine animalele, să afle ce s-a întâmplat. Soția lui Duruianu i-a confirmat lui Simion că soțul ei se află la spitalul din Câmpulung, însoțit de surorile dumneaei, cu răni pe față, dar că nu ne poate spune clar ce s-a întâmplat.
Stâna de la Clăbucet se află pe fondul cinegetic 22 Rucăr, aflat în gestiunea Ocolului Silvic Carpathia din decembrie 2017.