prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cum a sfidat moartea pe calea ferată un tânăr de 22 de ani! Poliția în acțiune!

Un tânăr de 22 de ani a sfidat, la propriu, moartea și a încălcat legea intrând cu mașina în depășirea coloanei de autovehicule care așteptau trecerea trenului. Șoferul lipsit de rațiune, care a riscat o catastrofă, a scăpat de accident, dar nu a scăpat de polițiști care i-au apreciat tupeul cu suspendarea permisului și o amendă usturătoare. 
„Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat un tânăr de 22 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe str. George Coșbuc din Pitești, iar la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada menționată, a efectuat manevra de depășire a coloanei de vehicule oprite la trecerea la nivel cu calea ferată.

Ca urmare a abaterii constatate, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei, precum și reținerea permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 30 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs