Cum a nenorocit Nicolae Velcea PSD Ștefănești

96

Deputatul Nicolae Velcea a ajuns printr-o nefericită circumstanță președintele interimar al PSD Ștefănești. Acela a fost momentul în care s-a așternut haosul în organizația locală, dar și în orașul Brătienilor. Social democratul a dat dovadă că nu este în stare să coordoneze activitatea membrilor de partid sau să țină în frâu membrii PSD Ștefănești, astfel ajungând groparul organizației locale.

Velcea – președintele „Analiză”

Nicolae Velcea s-a făcut remarcat prin multiplele analize făcute în cadrul organizației locale. Și atât! Social democrații au avut parte de nenumărate conduceri dezastruase în teritoriu, dar, din câte se pare, Velcea încearcă să îi întreacă chiar și pe cei mai proști lideri locali din toată țara. Mai mult, din momentul în care a fost parașutat în funcția de președinte interimar, acesta nu a creat un haos și mai mare, fiind sabotat chiar din interior de membrii sau foști membrii PSD Ștefănești.

Mai exact, Nicolae Velcea venea cu o directivă, dar nici dracu nu îl asculta. Consilierii locali au continuat să o saboteze pe primărița Ioana Jenica Dumitru prin chiulul repetat la ședințele de Consiliu Local, au votat proiectele exact cum au vrut, nu cum s-a stabilit și lista poate continua la nesfârșit.

În schimb, lovitura fatală i-au dat-o lui Nicolae Velcea în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Consilierii locali social democrați și-au băgat picioarele în conducerea lui Velcea și în partid și au mers de braț cu liberalii susținând lista PNL.

Velcea – președintele „excludem pe cine nu trebuie”

                După rezultatul rușinos obținut la Ștefănești de PSD, Nicolae Velcea s-a apucat de exclus membrii. Și culmea, pe cei care au adus voturi în 2016 când au câștigat Primăria Ștefănești cu o persoană pe care Google de abia o cunoștea. Mai mult, primul pe lista de excluși a fost omul care a însemnat PSD Ștefănești foarte mulți ani: Ion Mihalcea. Acesta a fost mai multe mandate viceprimar, afost liderul social democraților din Ștefănești peste zece ani și a știut cum să vorbească cu fiecare locuitor astfel încât voturile acestora să vină la PSD.

Mai mult, după războiul purtat cu primărița Ioana Jenica Dumitru, care nu a putut lega o colaborare cu aleșii locali, Velcea a decis să excludă omul care a menținut atâția ani echipa unită.

Velcea – președintele „Nu știu”

O altă gafă tipică Nicolae Velcea a fost făcută în ultima conferință de presă a PSD Argeș. A exclus cinci consilieri locali din PSD Ștefănești, iar aceștia și-au pierdut automat mandatul. În schimb, Velcea nu are cu cine să vină în loc, deși primăria a trimis adresa către organizația locală pentru a transmite noii membrii.

Din cinci, nu am reușit să iau decât doi. Am chemat următorii trei. Din trei, doi au renunțat. A mai rămas una. Astăzi o să îi chem din nou” este declarația lui Velcea.

Mai mult, Nicolae Velcea nici măcar nu știe cine a fost pe lista consilierilor locali în 2016 pentru a putea înlocui consilierii locali demiși. Lista nu a fost făcută de mine, nu-i cunosc pe toți. Voi completa tabelul cu cele 5 persoane și îl voi trimite la Primărie”, a spus Velcea.