„Cum o să mă găsească Moșul dacă suntem fără casă?” Drama unui copil lăsat pe drumuri!

„Cum o să mă găsească Moșul dacă suntem fără casă?” este întrebarea pe care i-a pus-o un copil de opt ani mamei sale după ce au fost evacuați din casa în care locuiau. Femeia care a rămas văduvă și fiul ei au fost dați afară de proprietarul apartamentului care s-a decis să vândă locuința.

CITEȘTE ȘI: A ARS DE VIE ÎN PROPRIA LOCUINȚĂ! TRAGEDIE ÎN ARGEȘ!

Consiliul local le-a pus la dispoziție o cameră de hotel, iar în această perioadă se fac eforturi pentru a le găsi un loc permanent. „Sunt recunoscătoare pentru această cameră, dar, evident, nu vreau să stau aici mult timp”, a spus mama micuțului.

În jurul patului dublu împărțit de mamă și fiu, lucrurile lor pot fi văzute îngrămădite pe rafturi și răspândite în mica locuință. Sarah a explicat că Marcel nu poate dormi atât de mult, deoarece se trezește speriat în toiul nopții de zgomotele din hotel. „Se trezește spunând: „Nu-mi place întunericul”, țipând”, a declarat Sarah.

Marcel nu este, din păcate, singurul copil care trece prin astfel de momente, deoarece un total record de aproape 4.000 de copii vor rămâne fără adăpost în Irlanda în acest Crăciun. Mulți sunt bebeluși care își vor petrece primul Crăciun din viață fără un loc pe care să-l numească acasă. Crăciunul ar trebui să fie o perioadă distractivă pentru eu, fără griji, în care să-și facă speciale care vor dura toată viața.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.